COME Zelhem

Het was liefde op het eerste gezicht – de eerste kennismaking tussen COME en theaterzaal De Brink. Direct bij de allereerste blik in 2007 wisten we het zeker: hier willen wij onze 's zondagse diensten houden! De buitengewoon warme sfeer, het ruime podium en de royale parkeergelegenheid maakte verder zoeken naar een geschikte locatie voor ons overbodig: De Brink had in potentie alles wat we ons konden wensen!

De jaren erna zijn we niet teleurgesteld. Vanaf onze start in 2008 horen we bijna wekelijks van onze bezoekers: “We zijn positief verrast! Jullie hebben een super-zaal! Uitnodigend en professioneel!”
Waarop wij dan maar een beetje blozen…

In de loop van de tijd zijn we de theaterzaal enorm gaan waarderen. Ze is flexibel in gebruik en geschikt om uiteenlopende aantallen gasten in te ontvangen. En behalve de bezoekers blijken ook bands en geluidstechnici enthousiast over de accommodatie. Begonnen we voorzichtig met bands uit te nodigen uit onze eigen regio – tegenwoordig geven veel muzikanten aan dat 60 – 80 km reizen voor hen geen probleem vormt om ‘s zondagsochtends in de Brink te kunnen spelen. Zowel amateur- als professionele muzikanten blijken graag naar de Brink te komen. Het royale podium en de sfeervolle zaal blijken inspirerend te werken. Geluidstechnici roemen de van oorsprong “droge” akoestiek waardoor het mixen van het geluid op dat vlak geen onverwachte problemen oplevert. Het maakt voor hen het werken in de Brink tot een feest.

Wij als COME zijn dankbaar dat we zo’n veelzijdige en aantrekkelijke accommodatie gevonden hebben, en ons steentje aan de exploitatie van dit unieke centrum mogen bijdragen.

Voor verdere informatie over COME zie: www.come-zelhem.nl.

Foto's