Popkoor A Sign of FriendshipTheaterzaal

 • 21-09-2019
 • 20:00

  De stichting De Brink stelt aan u voor, Popkoor "A Sign of Friendship", dit mag u niet missen!

  Aanvang: 20.00 uur, zaal open 7.30 uur

  Entree: € 10,00, kaarten reserveren klik hier

   

   

  Popkoor A Sign of friendship

  Winnaar van de Multi Mix Music Award 2000 voor beste popkoor van Zuidoost Nederland - publieksprijs Award 2001 - alsmede Award voor beste solisten, startte begin jaren '91 met een kerkelijk signatuur.

  Een vijftal jaren later gooide dirigent en oprichter van het eerste uur Dhr. John Stinissen het roer om en doopte het toenmalige Ritmisch Koor om in popkoor A Sign of Friendship.

  Veelvuldige optredens, theatershows en tournees in binnen- en buitenland zijn er de afgelopen jaren gemaakt. Verder was het koor op TV te bewonderen in KORENSLAG, RTL Boulevard, twee keer bij Pauw & Witteman, Breaking News van Jenssen! en in De Flat van Ali B.

  A Sign of Friendship werkte samen met o.a. Het Gelders Orkest, Martha Hight, Alice Maywood, Ernest Beuvink & Antje Monteiro.

  2016 is het jubileum jaar: 25 jaar popkoor A Sign of Friendship dat groots in het Het Musiater te Zevenaar wordt gevierd op 17, 18 & 19 november in een wervelende show TAH-DAH!

  Dirigent

  Het koor wordt gedirigeerd door de initiatiefnemer van het eerste uur Dhr. John Stinissen. Hij is van mening dat gezelligheid bijdraagt om tot goede muzikale prestaties te komen. Zijn kennis van muziek heeft hij voor een belangrijk deel verworven door zijn studie bij wijlen Dhr. Jan Strik, muziekpedagoog. Alle arrangementen en artistieke uitvoeringen komen van zijn hand.

  Sinds november 2011 ook zangcoach/dirigent van 's werelds grootste popgroep SUPERVOICES.

  26 maart 2011 Koninklijk onderscheiden en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  www.asignoffriendship.nl