OranjeconcertTheaterzaal

 • 27-04-2018
 • 19:30

  Aanvang: 19.30 uur

  Van woensdag 25 april t/m maandag 30 april zal het Russisch Kinderkoor “Samenklank” uit Moskou te gast zijn bij het Zelhems Mannenkoor.
  Het betreft een kinderkoor verbonden aan de muziekschool E.F.Gnesina uit Moskou onder leiding van dirigent Julia Polovnikova. Susanna Veerman de huidige dirigent van het Zelhems Mannenkoor heeft gewoond en gestudeerd in Moskou en heeft daar nog steeds nauwe contacten o.a. met dirigent Julia Polovnikova. Hierdoor is deze uitwisseling tot stand gekomen. De leden van het Russisch kinderkoor zullen worden ondergebracht in gastgezinnen bij de leden van het Mannenkoor. Een zogenaamde waarderingssubsie is aangevraagd bij de Gemeente Bronckhorst voor een financiële ondersteuning. Het koor heeft alle medewerking gehad en was blij en verrast dat dit door de gemeente is toegezegd.
  Mede hierdoor is een commissie bezig om een leuk programma samen te stellen, om deze kinderen een paar onvergetelijke dagen te bezorgen.
  Ook zullen er natuurlijk enkele concerten worden gegeven o.a. in het Oranjeconcert van het Zelhems Mannenkoor op Koningsdag 27 april 2018 in theaterzaal de Brink, aanvang 19.30 uur, dit in samenwerking met het Zelhems Mannenkoor.